Υποβολή Εργασιών


Αγαπητές κυρίες / Αγαπητοί κύριοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Ήπατος Παγκρέατος Χοληφόρων, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Α' Χειρουργική Κλινική Ε.Κ.Π.Α. και Γ.Ν. Αθηνών "Λαϊκό", ενώ θα διεξαχθεί στις 3-5 Μαρτίου 2017, στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να υποβάλετε τις εργασίες σας:

Πατήστε εδώ για Οδηγίες Συγγραφής και Υποβολής Εργασιών

Παρουσίαση Εργασιών
Η Επιστημονική επιτροπή θα επιλέξει 5 εργασίες οι οποίες θα παρουσιαστούν ως Προφορικές Ανακοινώσεις.
Οι υπόλοιπες θα παρουσιαστούν ως Αναρτημένες Ανακοινώσεις (e-posters). Θα σταλεί σχετική ενημέρωση στους συγγραφείς για την αποδοχή ή μη των εργασιών καθώς και για την υποβολή των e-posters, μόλις ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των εργασιών από την Επιστημονική Επιτροπή.

Βράβευση Εργασιών
Η Επιστημονική Επιτροπή θα επιλέξει 1 εργασία για βράβευση με βραβείο τα δίδακτρα για μεταπτυχιακές σπουδές (MSc in HPB Surgery) στην Β΄ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Καθ. Κ Σιμόπουλου, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Η βράβευση αφορά ειδικευόμενους ιατρούς.

Περιλήψεις
Οι περιλήψεις των εργασιών του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ήπατος Παγκρέατος Χοληφόρων www.hhpba.gr καθώς και στις ιστοσελίδες www.surgery.gr και www.asurgery.gr. Δεν θα υπάρξει cd ή έντυπο βιβλίο περιλήψεων.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε επιπλέον χρειαστείτε.

Για τη Γραμματεία του Συνεδρίου,

Μαρία Μωραϊτη
Κέδρος ΑΕ
Μαρίνου Γερουλάνου 51, Αργυρούπολη, 16452
email: congress@kedrossa.gr
Tηλ: 210 9944909
Fax: 210 9958977